Bli en del av Akademikliniken

Akademikliniken erbjuder estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt estetiska behandlingar på en hög nivå av kvalitet och säkerhet med målsättningen att skapa ökad livskvalitet för våra kunder och patienter.

Vi söker löpande erfarna specialister i många olika typer av yrken som brinner för sitt arbete och för våra kunder och patienters välbefinnande. Om du delar vår filosofi om att uppnå skönhet genom vetenskap, att ge våra kunder och patienter en behandling och upplevelse av högsta kvalitet och säkerhet och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss.

Här hittar du de tjänster som vi har lediga för närvarande.

Akademikliniken söker timanställd kundtjänstmedarbetare – Stockholm


Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och kundvård i ett nordiskt företag i snabb tillväxt och med höga ambitioner. Rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss innebär att du hanterar alla typer av kundsamtal, inkommande såväl som utgående, på telefon.

Du kommer att arbeta i ett kundtjänstteam på 7 personer. Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till kundtjänstchef.

Kvalifikationer
Vi vill att du har minst gymnasieexamen och gärna erfarenhet av försäljning och arbete med telefonen som arbetsverktyg. Du måste tala och skriva flytande på svenska och ha lätt att förstå andra människor i telefon. Du talar engelska utan problem och andra nordiska språk är meriterande. Branscherfarenhet är också meriterande, även om störst vikt läggs vid personliga egenskaper.

Som person är du engagerad, flexibel, problemlösande, driven och relationsskapande. Du har högsta servicenivå, och sätter alltid kundens behov först. Du är en lagspelare som prioriterar laget framför jaget.

Tjänst
Timanställning

Ansökan
Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till Maja Westerbom, Kundtjänstchef, på maja.westerbom@ak.se snarast möjligt, men senast 31 augusti.

 

Akademikliniken i Stockholm söker bitr. avdelningschef till operationsavdelningen

chef-operation-akademikliniken-stockholm-700x220

Verksamheten på Akademikliniken Stockholm expanderar och vi söker nu en Bitr. Avdelningschef till vår operationsavdelning i Stockholm.

Arbetsuppgifter Som bitr. avdelningschef hos oss ansvarar du för den dagliga driften och samordningen av verksamheten. I uppdraget ingår att organisera, planera och leda det dagliga arbetet inom avdelningen, vilket innebär programplanering, programstyrning samt personalplanering.

Vidare ingår ansvar att utveckla, upprätthålla och implementera nya arbetsordningar, rutiner, kvalitetsutveckling och metoder samt introduktion av ny personal.

Ersätta avdelningschefen vid dennes frånvaro.

Avdelningen har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser. Förutom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi arbetar vi med laparoscopisk kirurgi samt urologi.

Anställningsform

Heltid, dagtid måndag-fredag

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi alt. operation, med flera års klinisk erfarenhet som anestesi- eller operationssjuksköterska. Arbetsledarerfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker en engagerad medarbetare med goda arbetsledaregenskaper som har lätt för att samarbeta och ser teamarbete som en självklarhet. Du har en positiv och öppen attityd, samt en förmåga att engagera, skapa delaktighet och ett positivt klimat genom ditt sätt att vara.

Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, lyhördhet och tydlighet och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till charlotte.laurell@ak.se eller per post till Akademikliniken, Charlotte Laurell, Storängsvägen 10, 115 41 Stockholm. Vi vill ha din ansökan senast den 6 aug. 2017. Märk din ansökan med ”Bitr.avd.chef operation”. För ytterligare information är du välkommen att ringa Charlotte Laurell på telefon 072-713 35 05

Akademikliniken i Stockholm söker en operationssjuksköterska till operationsavdelningen

chef-operation-akademikliniken-stockholm-700x220

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens och bästa omhändertagande av patienten är i fokus?

Avdelningen har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser. Förutom plastikkirurgi arbetar vi med laparoscopisk kirurgi samt urologi. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med flerårig erfarenhet som operationssjuksköterska, vana från plastikkirurgi är meriterande.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform
Tillsvidareanställning.

Arbetstider
Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Tjänstgöringsgrad
100 %.

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post charlotte.laurell@ak.se senast den 10 maj 2017. För ytterligare information är du välkommen att ringa Charlotte Laurell på telefon 072-713 35 05

Akademikliniken Stockholm söker operationssjuksköterska

chef-operation-akademikliniken-stockholm-700x220

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens och bästa omhändertagande av patienten är i fokus?
Nu söker Akademikliniken i Stockholm operationssjuksköterska.

Akademikliniken Stockholms operationsavdelning har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser. Förutom plastikkirurgi arbetar vi med laparoscopisk kirurgi samt urologi. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med flerårig erfarenhet som operationssjuksköterska, vana från plastikkirurgi är det meriterande.
Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform
Tillsvidareanställning.

Arbetstider
Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Tjänstgöringsgrad
100 %.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan på mail med CV och ett personligt brev till solveig.lind@ak.se eller som brev till Akademikliniken, Solveig Lind, Storängsvägen 10, 115 42 Stockholm senast den 31 mars 2017.
Märk din ansökan med ”Operationssjuksköterska”.

Akademikliniken Stockholm söker sjuksköterskor till Vårdavdelningen

Copyright 2013 Paul Lindqvist

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens och bästa omhändertagande av patienten är i fokus?
Vi söker löpande sjuksköterskor för timanställning till vår vårdavdelning i Stockholm.

Vårdavdelningen har 28 vårdplatser och förutom plastikkirurgi arbetar vi med urologi och laparoscopisk kirurgi. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete med ett glatt gäng.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.
Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av kirurgi, gärna inom plastikkirurgi. Vana från kirurgisk akutsjukvård är meriterande.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning

Anställningsform
Timanställning

Arbetstider
Vårdavdelningen är öppen måndag-fredag dygnet runt. Arbetstider 07.00-15.00, 12.00-21.00, 20.30-07.30

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev per mail till Malin Thaleman, Avd Chef Vårdavdelningen, malin.thaleman@ak.se

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Märk ansökan med ”Sjuksköterska vårdavdelning”.