Bli en del av Akademikliniken

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och medicinsk hudvård. En koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på expertis, trygghet och service av högsta kvalitet. I mer än 25 år har vi arbetat efter visionen att få ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva”. Idag har vi ca 300 anställda i Sverige, Norge och Danmark som tillsammans utför mer än 50 000 estetiska operationer och behandlingar om året.

Vi söker löpande erfarna specialister i många olika typer av yrken som brinner för sitt arbete och för våra kunder och patienters välbefinnande. Om du delar vår filosofi om att uppnå skönhet genom vetenskap, att ge våra kunder och patienter en behandling och upplevelse av högsta kvalitet och säkerhet och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss på 08-614 54 00 eller via mejl ansokan(at)ak.se

Här nedan finner du våra lediga tjänster just nu.


Visa mer

Akademikliniken söker Receptionist till Göteborg

I Göteborg finns vår klinik på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar: mottagning, operation och post op/vårdavdelning. På huvudkliniken i Stockholm finns våra centrala funktioner i företaget såsom marknad, ekonomi, IT.

Huvudansvaret för receptionen i Göteborg innebär att säkerställa absolut bästa kundbemötande, excellent service och ett bemötande i världsklass. Rollen innebär att du är kundens första kontakt med kliniken och du behöver därför både skapa trygghet, och säkerställa kundresan utifrån uppsatta rutiner.

Vi är ett engagerat och glatt gäng och ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en passion för service och att ge kunden ett bemötande i världsklass. Du kan arbeta självständigt, såväl som i team, är utåtriktad och flexibel. Du är en engagerad, nyfiken och professionell person med intresse i att arbeta nytänkande. Du tycker om att ge service och att underlätta för andra, du tar ansvar och är inte rädd för att ta tag i nya uppgifter.

Du har några års erfarenhet av kundservice och försäljning. Hudterapeututbildning och/eller erfarenhet från plastikkirurgi är meriterande. Störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du arbetar i team med fullt fokus på kund såväl internt som externt och därför ser vi det som en förutsättning att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att söka och delge information på ett pålitligt och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Service i världsklass. Intern och extern service och försäljning. Ta emot kunder, hantera bokningar, kassaredovisning/betalningar, försäljning av hudvårdsprodukter samt övriga administrativa uppgifter.

Anställningsform
80% Tillsvidareanställning med provanställning på sex månader.

Arbetstider
Veckotjänstgöring, arbetstid dag- och kvällstid.

Kontakt
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Pernilla Idehed fornamn.efternam@ak.se

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 14 maj 2018. Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till ansokan@ak.se


Hudterapeut i Göteborg

Visa mer

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och medicinsk hudvård. En koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på expertis, trygghet och service av högsta kvalitet. I mer än 25 år har vi arbetat efter visionen att få ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva”. Idag har vi ca 300 anställda i Sverige, Norge och Danmark som tillsammans utför mer än 50 000 estetiska operationer och behandlingar om året.

Om du delar vår vision om att ge våra kunder en behandling och upplevelse av högsta kvalitet och säkerhet och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss.

Vill du arbeta med medicinsk hudvård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, etik, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är auktoriserad hudterapeut med minst 2 års erfarenhet.Du arbetar i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att del ge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som hudterapeuter hos oss arbetar du brett med många olika typer av behandlingar. Du kommer att göra hudkonsultationer och baserat på dessa utföra behandlingar. Vi har också en egen hudvårdsserie som ingår i vårt behandlings- och försäljningsutbud.

Utveckling
Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Vi vill att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och ständigt utvecklas och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning under ledning av våra egna världsledande specialister i plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider
Heltid. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.

Din arbetstid kommer att fördelas mellan våra walk-in-kliniker i Göteborg.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Annica Wallin annica.wallin(at)ak.se

För anställningsrelaterade frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Louise Cavalli louise.cavalli(at)ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till ansokan@ak.se senast den 31/4 2018. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


 

Anestesisjuksköterska till Akademikliniken Stockholm

Visa mer
Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Vår operationsavdelning i Stockholm har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser. Förutom plastikkirurgi arbetar vi med laparoskopisk kirurgi samt urologi.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig

Vi vill att du är specialistutbildad och har minst 3 års erfarenhet av anestesi. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstider
Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Kontakt

För ytterligare information är du välkommen att ringa avdelningschef, Charlotte Laurell på telefon 072-713 35 05. Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till charlotte.laurell(at)ak.se senast den 31/3 – 2018.

 


 

Supporttekniker till IT avdelningen

Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad, kontaktskapande och social supporttekniker med intresse för teknik och en vilja att hjälpa andra och göra saker till det bättre.

Du är en kommunikativ och driven person som brinner för att ge god service och alltid ge det lilla extra. Du är van att ta eget ansvar och alltid slutföra dina åtaganden.

Vi sitter på Storängsvägen i Stockholm men användarna är spridda över våra kliniker i norden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara första kontakten för de interna användarna, hantera ärenden, genomföra felsökning samt eskalera de ärenden man själv inte har möjlighet att lösa. Arbetet kommer till största del att ske ute i verksamheten, face 2 face med användarna. Du kommer du att arbeta med allt som rör den dagliga verksamheten såsom telefoni, klientutrustning samt interna system.

Detta ställer krav på dig att du tycker om att hjälpa människor, har en pedagogisk ådra, en vilja att ständigt utveckla och förbättra samt ett genuint intresse av att öka förståelsen i verksamheten för IT.

Kvalifikationer

  • Ett brinnande intresse och god känsla för service och kundbemötande.
  • Stort intresse för teknik, kanske har du provat på rollen som supporttekniker och vill fortsätta utvecklas inom den.
  • Erfarenhet av både Mac och Windows klienter.
  • Vana att dokumentera sitt arbete i ärendehanteringssystem.
  • Rollen kräver att du är flytande i svenska språket och även känner dig bekväm att ge support och skriva på engelska. Förståelse för norska och danska är ett plus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en positiv inställning och är en hjälpsam person med ett stort engagemang och driv. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning 12 månader, med möjlighet till förlängning.

Arbetstider
Kontorstider 8:00 – 17:00

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta IT Chef Danne Gellerbrink på danne.gellerbrink (at) ak.se För anställningsrelaterade frågor kan du kontakta HR Chef Louise Cavalli på louise.cavalli (at) ak.se. Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till ansokan@ak.se. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

NULL