Bli en del av Akademikliniken

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och medicinsk hudvård. En koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på expertis, trygghet och service av högsta kvalitet. I mer än 25 år har vi arbetat efter visionen att få ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva”. Idag har vi ca 300 anställda i Sverige, Norge och Danmark som tillsammans utför mer än 50 000 estetiska operationer och behandlingar om året.

Vi söker löpande erfarna specialister i många olika typer av yrken som brinner för sitt arbete och för våra kunder och patienters välbefinnande. Om du delar vår filosofi om att uppnå skönhet genom vetenskap, att ge våra kunder och patienter en behandling och upplevelse av högsta kvalitet och säkerhet och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss på 08-614 54 00 eller via mejl info(@)ak.se

Här nedan finner du våra lediga tjänster just nu.

Operationssjuksköterska (vikariat) till Göteborg

Visa mer
Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är specialistutbildad operationssjuksköterska och har minst 3 års erfarenhet av operations-sjukvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform
Vikariat 2018-03-01 – 2019-06-30, med möjlighet till förlängning.

Arbetstider
Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Kontakt
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Pernilla Idehed, tfn 0733-490 514 eller pernilla.idehed (at) ak.se För anställningsrelaterad frågor kan du även kontakta HR-Chef Louise Cavalli på louise.cavalli(at)ak.se.

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till pernilla.idehed (at) ak.se Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast den 1/12-2017.


Digital Marketing Manager Nordic till Stockholm

Visa mer
Vill du vara med och utveckla Akademikliniken-koncernens digitala strategi och marknadsplan och bidra till att göra ett redan framgångsrikt företag ännu starkare?

Akademiklinikens marknadskommunikation är inne i en spännande utvecklingsfas. Nyligen lanserade vi en helt ny grafisk profil och nytt kommunikationskoncept. Nästa steg är utvecklingen av en ny digital plattform, bland annat i form av ny hemsida, men också i form av andra digitala hjälpmedel.

Som vår Digital Marketing Manager har du ansvaret för att utveckla och implementera företagets digitala strategier och marknadsaktiviteter i Norden. Att säkerställa relevanta och engagerande digitala upplevelser för att öka trafik, engagemang och konvertering.

Du kommer att arbeta med hela Akademiklinikens utbud av tjänster – både plastikkirurgi, icke-kirurgiska estetiska hud- och injektionsbehandlingar samt vår egen serie hudvårdsprodukter.  Du är en del av koncernens centrala marknadsavdelning som är placerad vid huvudkontoret i Stockholm och kommer att arbeta tillsammans med koncernens Marknadschef och övriga marknadsteamet.

Arbetsuppgifter

• Utveckla den digitala strategin och marknadsplanen och planera aktiviteter för att nå målsättningarna
• Aktivt bidra till att driva trafik både via organiska och betalda kanaler till sajterna och hjälpa besökarna vidare genom hela deras kundresa
• Utveckla vår varumärkeskännedom och driva lead generering via våra digitala marknadskanaler (hemsidor, sociala medier, sökmotorer, annonsering etc.)
• Utveckla och implementera vår sociala mediestrategi på ett kreativt och nytänkande sätt
• Mäta, analysera och följa upp samt optimera digitala marknadskampanjer

Bakgrund

• Gedigen erfarenhet av digital marknadsföring B2C på både strategisk och operativ nivå
• Praktisk erfarenhet av att driva framgångsrika digitala marknadsaktiviteter inom flera områden (webb, sociala medier, CRM, SEM, SEO, programmatic etc)
• God erfarenhet av konverteringsoptimering och digital analys
• Eventuell bakgrund i byråvärlden och sugen på att ”byta sida”
• Gärna bakgrund i hälso-/sjukvårdsbranschen eller skönhetsbranschen

Personliga egenskaper

• Kreativ och nytänkande
• Självgående och proaktiv
• Affärsorienterad med stark analytisk förmåga
• En teamplayer som vill vara med och påverka
• Engagerad och kvalitetsmedveten

Vi kan erbjuda dig ett både utmanande och roligt jobb  i en koncern med fokus på kompetens, utveckling, kundomsorg och starkt personligt engagemang.

Tillträde snarast möjligt. Skicka din ansökan och CV till Charlotta Abrahamsson, Marknadschef, på mail charlotta.abrahamsson@ak.se så fort som möjligt eller senast den 30/11.


Hudterapeut till Smestad, Norge

Visa mer
Akademikliniken befinner seg i en ekspansiv fase i et marked, som er i sterk vekst. Nå søker vår walk-in-clinic på Smestad en dyktig Hudpleier/Hudterapeut.

Dyktig og positiv hudpleier/hudterapeut søkes til deltidsstilling hos Smestad.

Hos oss vil du jobbe med Akademiklinikens egne produkter og protokoller samt, generelle ansiktsbehandlinger, voksing, farge vipper/bryn og evt. massasje

Du vil jobbe med vårt motto som fokus:
Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv

Personlige egenskaper:

  • engasjert
  • selvgående
  • opptatt av salg og kundeservice
  • gode samarbeidsevner
  • må snakke flytende norsk

Er du interessert, eller har spørsmål, send oss en kort søknad med CV til assisterende klinikksjef Smestad – Julie Svenneby julie.svenneby@akademikliniken.no eller marianne.bergan@akademikliniken.no.

Søknadsfrist så fort, som mulig.

Vil behandle søknader fortløpende.

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Visjonen er: ”Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.”
Hvert år gjennomføres det mer enn 50.000 operasjoner på egne klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte. Les mer på ak.se og akademikliniken.no

Injektionssjuksköterskor till Uppsala

Vill du arbeta med medicinsk hudvård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, etik, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är legitimerad sjuksköterska och certifierad av estetiska injektionsrådet. Du har god erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar.

Du arbetar i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som injektionssjuksköterska arbetar du med estetiska injektionsbehandlingar. Du arbetar i team i nära samarbete med hudterapeuter men även i samarbete med våra plastikkirurgiska enheter.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Vi vill att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och ständigt utvecklas och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning och träning under ledning av våra egna världsledande specialister i plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Heltid. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Marie Hamberg, marie.hamberg(at)ak.se

För anställningsrelaterade frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Louise Cavalli louise.cavalli(at)ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till Marie Hamberg marie.hamberg(at)ak.se senast den 12 november 2017. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


Injektionssjuksköterska till Stockholm

Visa mer
Vill du arbeta med medicinsk hudvård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, etik, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är legitimerad sjuksköterska och certifierad av estetiska injektionsrådet. Du har god erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar.

Du arbetar i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som injektionssjuksköterska arbetar du med estetiska injektionsbehandlingar. Du arbetar i team i nära samarbete med hudterapeuter men även i samarbete med våra plastikkirurgiska enheter.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Vi vill att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och ständigt utvecklas och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning och träning under ledning av våra egna världsledande specialister i plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Heltid. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.

Din arbetstid kommer att fördelas mellan våra walk-in-kliniker i centrala Stockholm.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Marie Hamberg, marie.hamberg(at)ak.se

För anställningsrelaterade frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Louise Cavalli louise.cavalli(at)ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till Marie Hamberg marie.hamberg(at)ak.se senast den 12 november 2017. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

 


Hudterapeut till vår klinik i Uppsala

Visa mer
Vill du arbeta med medicinsk hudvård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, etik, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är auktoriserad hudterapeut med minst 2 års erfarenhet inklusive IPL- och laserbehandlingar.

Du arbetar i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som hudterapeuter hos oss arbetar du brett med många olika typer av behandlingar. Du kommer att göra hudkonsultationer och baserat på dessa utföra behandlingar med vår avancerade IPL och laserutrustning, kemiska peels mm. Vi har också en egen hudvårdsserie som ingår i vårt behandlings- och försäljningsutbud.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Vi vill att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och ständigt utvecklas och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning under ledning av våra egna världsledande specialister i plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Heltid. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Marie Hamberg, marie.hamberg(at)ak.se

För anställningsrelaterade frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Louise Cavalli louise.cavalli(at)ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till Marie Hamberg marie.hamberg(at)ak.se senast den 12 november 2017. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


Hudterapeut till Stockholm

Visa mer
Vill du arbeta med medicinsk hudvård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, etik, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är auktoriserad hudterapeut med minst 2 års erfarenhet inklusive IPL- och laserbehandlingar.

Du arbetar i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som hudterapeuter hos oss arbetar du brett med många olika typer av behandlingar. Du kommer att göra hudkonsultationer och baserat på dessa utföra behandlingar med vår avancerade IPL och laserutrustning, kemiska peels mm. Vi har också en egen hudvårdsserie som ingår i vårt behandlings- och försäljningsutbud.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Vi vill att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och ständigt utvecklas och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning under ledning av våra egna världsledande specialister i plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Heltid. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.

Din arbetstid kommer att fördelas mellan våra walk-in-kliniker i centrala Stockholm.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Marie Hamberg, marie.hamberg(at)ak.se

För anställningsrelaterade frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Louise Cavalli louise.cavalli(at)ak.se


Redovisningsekonom till Stockholm

Visa mer
Är du en social och driven person som brinner för resultat, redovisning och utveckling? Är du dessutom prestigelös, noggrann och van att ta eget ansvar och alltid slutföra dina åtaganden. Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Huvudkontoret ligger vid Storängsbotten i Stockholm och ekonomiavdelningen består idag av sju personer. Koncernen har ambitionen att växa och på sikt ser vi att din roll kommer att innehålla större ansvar och utökade arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande bokföring, leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, fakturering, i arbetsuppgifterna ingår även månads- och kvartalsavstämningar, lageravstämningar, anläggningsregister, moms- och skattedeklarationer. Samverka med revisorer i samband med löpande revision samt årsrevision. Det förkommer även projekt- och utredningsarbete hänförligt till att utveckla och förbättra ekonomiprocesserna,

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi företrädesvis med inriktning på redovisning. Du har erfarenhet av brett ekonomi- och redovisningsarbete i medelstor koncern gärna inom Norden. Du har mycket god kunskap i Officepaketet och har lätt för att lära. Erfarenhet från Navision, Exflow och Skalpell är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en positiv inställning och är en hjälpsam person med ett stort engagemang och driv. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 6 mån provanställning.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Redovisningschef Peter Östregård peter.ostregard(@)ak.se

För anställningsrelaterade frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Louise Cavalli louise.cavalli(@)ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till Peter Östregård peter.ostregard(@)ak.se senast den 6 november 2017. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


Supporttekniker till IT avdelningen

Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad, kontaktskapande och social supporttekniker med intresse för teknik och en vilja att hjälpa andra och göra saker till det bättre.

Du är en kommunikativ och driven person som brinner för att ge god service och alltid ge det lilla extra. Du är van att ta eget ansvar och alltid slutföra dina åtaganden.

Vi sitter på Storängsvägen i Stockholm men användarna är spridda över våra kliniker i norden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara första kontakten för de interna användarna, hantera ärenden, genomföra felsökning samt eskalera de ärenden man själv inte har möjlighet att lösa. Arbetet kommer till största del att ske ute i verksamheten, face 2 face med användarna. Du kommer du att arbeta med allt som rör den dagliga verksamheten såsom telefoni, klientutrustning samt interna system.

Detta ställer krav på dig att du tycker om att hjälpa människor, har en pedagogisk ådra, en vilja att ständigt utveckla och förbättra samt ett genuint intresse av att öka förståelsen i verksamheten för IT.

Kvalifikationer

  • Ett brinnande intresse och god känsla för service och kundbemötande.
  • Stort intresse för teknik, kanske har du provat på rollen som supporttekniker och vill fortsätta utvecklas inom den.
  • Erfarenhet av både Mac och Windows klienter.
  • Vana att dokumentera sitt arbete i ärendehanteringssystem.
  • Rollen kräver att du är flytande i svenska språket och även känner dig bekväm att ge support och skriva på engelska. Förståelse för norska och danska är ett plus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en positiv inställning och är en hjälpsam person med ett stort engagemang och driv. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning 12 månader, med möjlighet till förlängning.

Arbetstider
Kontorstider 8:00 – 17:00

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta IT Chef Danne Gellerbrink på danne.gellerbrink(@)ak.se. För anställningsrelaterad frågor kan du kontakta HR Chef Louise Cavalli på louise.cavalli(@)ak.se.

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till Danne Gellerbrink danne.gellerbrink(@)ak.se senast den 30/11 – 2017.


Operationssjuksköterska till Stockholm

Visa mer
Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Vår operationsavdelning i Stockholm har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser. Förutom plastikkirurgi arbetar vi med laparoskopisk kirurgi samt urologi.

Kvalifikationer Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är specialistutbildad operationssjuksköterska och har minst 3 års erfarenhet av operations-sjukvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform
Tillsvidareanställning.

Arbetstider
Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Kontakt
För ytterligare information är du välkommen att ringa avdelningschef, Charlotte Laurell på telefon 072-713 35 05

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till Charlotte Laurell Charlotte.Laurell(@)ak.se senast den 15/10 – 2017.