Publicerad 2017-11-09

Vi söker en operationssjuksköterska (vikariat) till Göteborg

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är specialistutbildad operationssjuksköterska och har minst 3 års erfarenhet av operations-sjukvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform
Vikariat 2018-03-01 – 2019-06-30, med möjlighet till förlängning.

Arbetstider
Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Kontakt
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Pernilla Idehed, tfn 0733-490 514 eller pernilla.idehed (at) ak.se För anställningsrelaterad frågor kan du även kontakta HR-Chef Louise Cavalli på louise.cavalli(at)ak.se.

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till pernilla.idehed (at) ak.se Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast den 1/12-2017.

Alla inlägg för Nyheter