Publicerad 2018-06-06

Plastikkirurger från hela världen samlas i Stockholm

Idag inleds BTS eller Beauty through Science by Akademikliniken, som denna internationella kongress för specialister inom estetisk medicin också heter. För 14:e gången samlas närmare 1000 experter från hela världen i Stockholm och som värd står Per Hedén och Akademikliniken.

Under 3 fullmatade dagar hålls föreläsningar, symposier och workshops inom plastikkirurgi, injektionsbehandlingar och medicinska hud- och kroppsbehandlingar på Stockholm Waterfront, med syftet att deltagarna ska dela med sig av sina erfarenheter och sin expertis, inspirera varandra och nätverka för att i slutänden ta hand om dig som kund och patient på ett ännu bättre sätt.

”There is nothing permanent except change” är ett citat av Per Hedén som väl beskriver varför vi arrangerar den här typen av kongresser. Tekniker och metoder utvecklas hela tiden, man blir aldrig fullärd och allt kan alltid göras ännu lite bättre. Och eftersom ”sharing is caring” – för att använda ytterligare ett citat på engelska – så är vi på Akademikliniken stolta över möjligheten och förmånen att kunna bidra till utvecklingen inom den estetiska medicinen.

Nytt för i år är dagens pre-congress program med operationer som utförs på Akademikliniken och som live-sänds för publiken som finns på plats på Stockholm Waterfront. Under dagen har vi 5 operationssalar i full verksamhet med några av världens ledande plastikkirurger (Dennis Hammond, Louis Strock, Roger Khoury, Mario Pelle, Timothy Marten, Daniel Del Vecchio m fl) som opererar tillsammans med Akademiklinikens egna kirurger, narkosläkare/sköterskor, operationssjuksköterskor. Vilket underbart sätt att fira Sveriges nationaldag!

Följ med på Facebook @akademikliniken och Instagram @akademiklinikensverige @beautythroughscience

 

Alla inlägg för Nyheter