Publicerad 2018-06-05

Vi söker Mottagningssjuksköterska   

Akademikliniken i Stockholm söker Mottagningssjuksköterska   

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av kirurgi, gärna inom plastikkirurgi. Vana av mottagningsarbete är meriterande.

Arbetsuppgifter

Som mottagningssjuksköterska arbetar du självständigt med telefon- och mailrådgivning, informationssamtal inför kirurgiska operationer och behandlingar, samt postoperativa återbesök.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning.  Heltid.

Arbetstider
Veckotjänstgöring.

Kontakt

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef, Anna Lindblom 070-746 20 50

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till ansokan@ak.se senast den 25 juni 2018.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

 

 

Alla inlägg för Nyheter