Snygg på en lunch, avsnitt 4

Ida Warg driver en av Sveriges populäraste träningsbloggar, Im Active, och jobbar dessutom som personlig tränare och kostrådgivare. Efter en härlig semester med (för) mycket sol, och en hel del jet lag efter hemresan så känner Ida att hon behöver en boost till huden som behöver pysslas om.

ida_warg

Vår hudterapeut Minna föreslår en Oxygenlift-behandling som ibland också går under namnet Madonna-behandlingen, för att just Madonna berättat att hon regelbundet får just denna behandling.

Behandlingen går ut på att man tillför att aktivt serum till huden för att få en omedelbar uppfräschande, lystergivande och lite lyftande effekt på ansiktshuden. Vilket serum som används beror på de individuella behov som den specifika kunden har. Serumet "slussas" ned i huden tack vare rent syre (oxygen) under högt tryck.

Innan Oxygenliftbehandlingen påbörjas brukar vi inleda med någon typ av peelande behandling, för att göra huden så mottaglig som möjligt för behandlingen. Antingen använder vi microdermabrasion, sk diamantslipning, eller kemisk peeling, vår egen AK Peel.

Efteråt appliceras en återfuktande creme med skyddande antioxidanter, Akademiklinikens egen Pure Antioxidant Cream.

 

Läs mer om behandlingen här >

ida_warg2

ida_warg