Informationskväll om mammakroppen (”Mammakropp”)

Välkommen till Akademikliniken och en föreläsning om mammakroppen och om att återskapa mage och bröst efter en graviditet eller en viktminskning. 

 

Mammamage

Våra plastikkirurger ger dig svar på allt du funderat över kring det vi  i vardagligt tal brukar kalla ”mammamagen”. Vad innebär delade magmuskler? Vad kan man göra åt det? Vad gör man när träning inte hjälper? Att återskapa kroppen efter en graviditet eller viktminskning är en av de vanligaste ingreppen hos oss på Akademikliniken. En operation av en mammamage är inte bara en estetisk operation utan även en funktionell och rekonstruktiv operation som hjälper dig att återskapa coremuskulaturen.

 

Brösten efter graviditet

Brösten förändras mycket under en graviditeten, födsel och amningsperiod. Våra plastikkirurger berättar allt du behöver veta om du funderat på att göra ett bröstlyft eller ett bröstlyft i kombination med en bröstförminskning eller bröstförstoring. Du kommer bland annat att få reda hur man väljer vilken metod som är bäst, hur ärren kommer att se ut, hur stor förändring det går att uppnå. Du får även reda på skillnaden mellan enbart bröstlyft och bröstlyft i kombination med bröstförminskning eller bröstförstoring.

Under kvällen

•   Kostnadsfri föreläsning
•   Möjlighet att ställa frågor till våra plastikkirurger
•   Se före- och efterbilder
•   Kostnadsfri konsultation vid tidsbokning på plats
•   Smörgås och juice från Joe & the Juice

Inbjudan gäller för dig och en vän.

Tid & plats

Inga nya datum är satta. Håll utkik!

SE ALLA INFORMATIONSKVÄLLAR

Anmäl dig här


Ditt namn*

Din epost*

Ditt mobilnummer*

Vilken informationskväll vill du gå på? Välj ett alternativ i menyn här:

Tar du med en vän?
JaNej

Din väns namn:

Din väns epost:

captcha