Ta bort håret med laser

Finns det något alternativ för hårborttagning som faktiskt funkar och håller? Svaret är ja. På Akademikliniken arbetar vi med en modern laserteknik som tar bort håret genom att förstöra hårsäcken utan att skada huden eller påverka övrig vävnad. Resultatet? Hårfritt på längre sikt och inga mer rakhyvlar och pincetter.

Vill du veta mer? Boka tid för en konsultation hos någon av våra skickliga hudterapeuter.

BOKA KONSULTATION

Permanent hårborttagning – hur funkar det?

Plocka, raka, vaxa … Vips är håret tillbaka och stubben ett faktum lika fort som det tar att raka sig. Känner du igen dig?

Även om hår är naturligt dyker det ibland upp på ställen där man helst önskade att det inte fanns. För att bli kvitt oönskad behåring utsätter vi huden för rakhyvlar, pincetter och vax, ibland lite för mycket och ofta och så sitter vi där med röd och irriterad hud. Och upplevelsen av fler och grövre hårstrån.

Visste du att …

… permanent hårborttagning av oönskad hårväxt funkar på alla delar av ansiktet och kroppen.

… ju grövre och mörkare hår och ju ljusare hud, desto bättre och snabbare resultat. Det beror på att ju mer pigment det finns i hårstrået, desto lättare och effektivare leds laserstrålen ner i hårsäcken.

… du behöver inte förbereda dig särskilt mycket innan en behandling, men du får gärna vara relativt nyrakad när du kommer för att underlätta själva behandlingen.

Läs mer om hårborttagning med laser här.