Tandblekning med Brilliant Smile-metoden ger dig märkbart vitare tänder

Utförs endast i Stockholm
BrilliantSmile är en säker, snabb och kostnadseffektiv metod för tandblekning som förbättrar färgen på tänderna. Det räcker med en timmes behandling för att du ska få märkbart vitare tänder i flera år. Med ett ofarligt plasmaljus och en skonsam gel kan man bleka tänderna i genomsnitt sju nyanser ljusare enligt VitaPan/VitaClassics tandskala.

Eftersom vi använder ett milt preparat i kombination med välbalanserat plasmaljus ger metoden oftast inga ilningar, isningar eller annan smärta och skadar. Det förändrar inte heller ditt tandkött, tänder eller emaljstruktur. Alla som arbetar med och genomför tandblekning med BrilliantSmile är certifierade och har genomgått en specialutbildning.

1743_6a0a6891

Vad händer inför en tandblekning?

Första gången du besöker oss går vi igenom dina önskemål och svarar på dina frågor. Du får bland annat information om vilka alternativ som finns och vad det kan kosta. Vi pratar också om dina förväntningar.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Hur går en tandblekning till?

För att undvika hanteringsfel är själva behandlingen helt automatiserad. Till skillnad mot andra metoder behöver patienter som genomgår en behandling med BrilliantSmile normalt inte komma tillbaka för fler behandlingar. Vi behandlar samtliga tänder vid samma tillfälle under tre 20-minuters perioder.

Vi börjar med att putsa tänderna. Därefter applicerar vi en gel med väteperoxid på tänderna som aktiveras med plasmaljus. Gelen byts ut tre gånger under behandlingstiden. Det aktiverande plasmaljusets våglängd ligger mellan 400-490 Nm och är helt fritt från UV och infraljus. Det är en helt säker behandling utan biverkningar.

Vad händer efter en tandblekning med BrilliantSmile?

Slutresultatet visar sig efter cirka två till sex veckor då tandfärgen stabiliserats. Den totala behandlingstiden är alltid svår att förutsäga och slutresultatet är beroende på individuella variationer.

Efterbehandling och kombinationsingrepp

Om och vilken form av kombinationsingrepp du kan göra pratar du igenom vid konsultationen.

Vad kostar det?

Priset för en behandling beror på en rad faktorer, bland annat utifrån omfattningen av ett ingrepp och om du ska göra ett kombinationsingrepp. Du kan läsa mer om priser för olika operationer och behandlingar under varje klinik.

Se priser för BrilliantSmile>

Vad tycker de som har gjort behandlingen?

1821_dda7fc4c

Namn: Linda, 19 år
Ingrepp:Tandblekning BrilliantSmile

Linda tyckte att hennes tänder kändes gula. Hon älskar att visa tänderna och ville fräscha upp dom. Hon valde att testa BrilliantSmile metoden.

– Jag låg där en halvtimme ungefär, det gick väldigt fort. Undertiden ilade det lite då och då, men jag hade förväntat mig att det skulle vara värre. Det blev galet stor skillnad! Nu har jag börjat vänja mig, men mina vänner påpekar fortfarande att mina tänder är jättevita.

1881_dda7fc4c

Namn: Caroline
Ingrepp:Tandblekning BrilliantSmile

Jag vet att många drömmer om att bleka tänderna eller så uppfyller många drömmen genom att göra det en gång eller kanske två. Jag är en av de som har velat bleka mina tänder ett bra tag men adderat med att jag är feg vad gäller tandläkar-associerade-besök har jag skjutit på det. Men så tog jag tag i det häromdagen och vet ni vad? Inte nog med att resultatet blev fantastiskt så hade jag så fantastiskt kul under hela behandlingen! Kent Möller som utförde behandlingen på Akademikliniken i Malmö (där jag valde att göra det efter lite research) var nämligen så fantastiskt trevlig och rolig att jag utan tvekan hade kunnat bleka tänderna varje dag. På riktigt.

Så där låg jag med en skena i mun och fnissade. Och sen log jag lite mer när jag fick se resultatet.