Kroppsskulptering och reducering av celluliter med Cellu M6 Integral

Vi använder Cellu M6 Integral som är den senaste maskinen på marknaden.

LPG-behandling med Cellu M6 Integral är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ge dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. LPG rekommenderas efter t ex fettsugning.

Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå.

Behandlingen utförs bara i Stockholm.

1836_bd152c41

Vad händer inför en behandling?

1716_6a0a6891-1

Vid ditt första konsultationsbesök diskuterar vi vilken behandling som är bäst. Du får information vad det kan kosta och hur lång väntetid det är. Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Vi pratar också om dina förväntningar.

Om du väljer att gå vidare bokar vi en tid hos en av våra specialister. Det är bra om du förbereder dig genom att hålla dig i form och tar reda på så mycket som möjligt om vad som gäller före, under och efter behandlingen. Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Behandlingsområden

- Reducerar celluliter
- Reducerar överflödigt fett
- Framhäver kroppens konturer
- Slimmar figuren
- Ökar hudens elasticitet och spänst
- Ökar lymfdräneringen
- Ökar blodcirkulationen
- Är ett ypperligt komplement till kosmetiska operationer
- Lindra muskel och ledvärk

Hur går behandlingen till?

Varje behandling tar 35 min och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2ggr/vecka.
Behandlingsresultatet bör sedan underhållas 1-2ggr/månad.

Om man går en hel kur och följer upp resultaten med 1 behandling/månad, så håller resultaten i ca 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i
några månader. För att förhindra detta, krävs endast 1-2 behandlingar/månad.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bieffekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

Cellu M6 Integral stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser.

1837_bd152c41

Du får en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa.

1566_6a0a6891

Vad händer efter en behandling?

Eftersom läkningsprocessen är beroende av vilken behandling som du har gått igenom är det viktigt att du följer våra råd, men också lyssnar till kroppens signaler och anpassar dig efter dem.

När du går hem efter en behandling får du ett återbesökskort med telefonnummer till kliniken och du är välkommen att ringa oss om du har några frågor.

Vad kostar det?

Priset för en behandling beror på en rad faktorer, bland annat utifrån omfattningen av ett ingrepp och om du ska göra ett kombinationsingrepp. Du kan läsa mer om priser för olika operationer och behandlingar under varje klinik.

Se priser för behandling>