KroppFettreducering med CoolTech

Cool Tech bygger på samma princip som CoolSculpting dvs man dödar fettcellerna med hjälp av kyla men behandlingarna skiljer sig åt en del och oftast krävs två till tre behandlingar för att uppnå önskad effekt

Effekten av en Cool Tech-behandling förstärks genom att du under den första månaden efter behandlingen dricker mycket vatten och ökar din förbränning via raska promenader eller joggning.

De första resultaten kan ibland börja ses efter 2-3 veckor men viktigt att tänka på är dock att processen fortsätter ända upp till tre månader efter behandlingen och det slutgiltiga resultatet syns därför efter ca 90 dagar.

Studier visar att cryolipolysis kan reducera upp till 23,8% fett. Ibland kan fler än en behandling behövas för att uppnå det önskade slutresultatet och samma område kan behandlas upp till 3 gånger med minst 8 veckors mellanrum.

Med Cool Tech delar du alltså upp behandlingen i flera tillfällen till en mer begränsad kostnad per behandling och en lättare konvalescens.

Resultat efter första behandlingen med Cool Tech för en av våra patienter
2985_bccf679a

Vad kostar det?

Priset för en behandling beror på en rad faktorer, bland annat utifrån omfattningen av ett ingrepp och om du ska göra ett kombinationsingrepp.

Se priser för behandling>

Boka tid för behandling>