Kropp

Kroppens grundläggande uppbyggnad och utseende beror framför allt på vårt genetiska arv men påverkas så klart även över tid av allt vi gör och utsätts för under vår livstid.

Vi kan göra en hel del saker själva för att påverka kroppens utseende, t ex äta hälsosamt och träna. Men många förändringar är ofrånkomliga och svåra att ändra på enbart genom sin livsstil t ex effekter av åldrande, graviditet och viktförändringar och även olyckor eller sjukdomar.

Här har vi samlat övergripande information om olika typer av problemområden som berör Kroppen. Vi ger också förslag på lösningar och metoder som kan hjälpa dig att uppnå de resultat som du önskar.

Vilken behandling som passar just dig bäst kan vara svårt att veta. Därför är en konsultation hos någon av våra experter nödvändigt för att vi skall kunna hjälpa dig att hitta rätt metod.

Boka tid för konsultation kan du göra här >

Alla våra experter – plastikkirurger, sjuksköterskor och hudterapeuter – har lång erfarenhet och är legitimerade/certifierade specialister. Det gör att du kan känna dig trygg när du gör en behandling hos oss – både med resultat och omhändertagandet i stort.

Läs mer om vår expertis här >

 

Plastikkirurger

På våra plastikkirurgiska kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö träffar du vårt team av plastikkirurger som alla har alla lång erfarenhet av både estetisk och sk rekonstruktiv plastikkirurgi. Funderar man på en plastikkirurgisk operation är det viktigt att inhämta så mycket information som möjligt innan man bestämmer sig. En personlig konsultation görs sedan där du tillsammans med plastikkirurgen diskuterar dina önskemål och baserat på dina individuella förutsättningar bestämmer ni tillsammans hur ni går vidare.

Bokar tid för konsultation gör du här >

 

Walk-in-Clinics

På våra walk-in-clinics har vi specialiserat oss på icke-kirurgiska hud-, kropps- och injektionsbehandlingar samt hudvårdsprodukter. Där arbetar ett erfaret team av legitimerade och certifierade injektionssjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter med både quickfix-behandlingar och mer avancerad hudvård för både ansikte och kropp.

Här hittar du våra kliniker >

 

Hudläkare

Vissa hudtillstånd och problem kan kräva konsultation och behandling eller analys av hudläkare, som exempelvis hudförändringar. Hudläkare finns på plats på våra plastikkirurgiska kliniker.

Boka tid för konsultation>