Hudvårdsprodukter Akademikliniken Skin Care

Akademikliniken Skin Care är resultatet av ett nära samarbete mellan Akademiklinikens erfarna plastikkirurger, hudläkare, hudterapeuter och ledande kosmetiska kemister. Produkterna är utvecklade för att optimera såväl professionell behandling på kliniker som för kunden att använda hemma dagligen.

The Plastic Surgery Brand

 

Vi behandlar rynkor och fina linjer

Innehåll i våra hudvårdsprodukter

De ingredienser som används väljs ut med stor precision och noggrannhet för att säkerställa resultatgivande produkter. Höga halter av kraftfulla och biotekniskt avancerade ingredienser kombineras med beprövade och välgörande växtextrakt. Vi använder oss flitigt av t ex stärkande peptider, skyddande vitaminer och skandinaviska bär. Som vi ser det – det bästa från vetenskapen och naturen i perfekt kombination.

Hudhälsa

Det finns inga genvägar eller mirakelkrämer som leder till en vacker och hälsosam hud. En optimal hudhälsa handlar till stor del om att välja ut aktiva och säkra hudvårdsprodukter av god kvalitet och funktion. Det är även av stor vikt att dessa produkter anpassas efter den egna hudtypen och det aktuella hudtillståndet (hur man upplever huden just nu). Om du känner dig osäker på vad som passar dig bäst rekommenderar vi att du gör en hudanalys hos någon av våra auktoriserade hudterapeuter. De kan därefter hjälpa dig att skräddarsy en anpassad hudvårdsrutin.

Hudvårdsrutin i 4 grundläggande steg

  1. Rengöra. Det viktigaste och mest grundläggande steget i din hudvårdsrutin. En väl fungerande rengöring avlägsnar och behandlar huden utan att irritera, samtidigt som den förbereder inför nästa steg i rutinen.
  2. Med hjälp av högaktiva koncentrat förstärks den dagliga hudvårdsrutinen. Dessa produkter är helt inriktade på att ta hand om och behandla hudtillstånd och specifika problem.
  3. Vårda. Mjukgöraren hjälper till att bevara hudens naturliga barriärfunktion samt vårda och motverka fuktförlust. Mjukgöraren anpassas vanligtvis efter hudtypen.
  4. Daglig exponering av solljus är en av de största bakomliggande orsakerna till det förtida hudåldrandet. Solskyddet spelar därför en betydande roll i kampen om att skydda, motverka och bevara huden i ett gott skick.

Webshop

Läs mer om våra olika hudvårdsprodukter på vår webbshop där du även kan köpa produkterna. Webshoppen hittar du här >.

Produkterna finns också till försäljning på alla våra kliniker som du hittar här >