Hudvård

Intraceuticals Oxygenlift

Oxygenlift är en icke-kirurgisk behandling som passar alla som vill få en omedelbar föryngring av ansiktet. En kombination av A-C-E vitamin, hyaluronsyra och andra verksamma ämnen slussas direkt in i huden med hjälp av rent syre under högt tryck.

Vad händer inför en behandling?

Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på det rekommenderar behandlaren sedan vilken behandling som är lämplig för just dig och berättar om fördelar och risker. Därefter tar ni gemensamt ett beslut om vilken behandling som ska utföras.

Boka tid för konsultation eller behandling här >

Oxygenlift kan göras som en enstaka ”askungebehandling” t ex inför den viktiga festen eller utekvällen. Resultatet varar då ca 5-7 dagar. För ett mer hållbart och långvarigt resultat rekommenderar vi en kur på 6 behandlingar som därefter följs upp med någon enstaka behandling var 2:a-3:e månad.

När är en behandling med Oxygenlift lämplig?

När du snabbt vill få en effektiv, uppfräschande samt återfuktande behandling med ett litet snabblyft för huden, t ex inför en fest eller viktigt event. Oxygen är en behandling som passar alla då man skräddarsyr behandlingen efter just dina önskemål och behov, men lämpar sig framför allt för:

- Hud som tappat spänsten
- Grå och glåmig hud
- Fina linjer
- Torr hud
- Hud med pigmenteringar och solskador

Hur går en Oxygenlift-behandling till? 

Oxygenlift inleds alltid med en peeling. Antingen med vår kemiska peeling AK Peel > eller med en sk diamantslipning som är en microdermabrasio-behandling. Detta för att avlägsna döda hudceller och förbereda huden på bästa möjliga sätt, så att den är mer mottaglig för de aktiva ämnen som används under själva Oxygenlift-behandlingen.

Vid behandling med Oxygenlift används ett särskilt instrument som gör det möjligt att med hjälp av rent syre under högt tryck ”slussa” ned ett individuellt anpassat serum i huden. Själva behandlingen är behaglig och gör inte alls ont.

Hur går en behandling till

Vad händer efter behandlingen?

Behandlingen är utformad så att du samma dag skall kunna gå på fest t. ex. och du behöver därför inte räkna med någon konvalescens. Tvärtom är effekten vanligtvis som allra bäst samma dag som behandlingen är utförd.

Efter- och kombinationsbehandling

För optimal effekt och för ett mer hållbart resultat är det viktigt att följa upp hemma och komplettera med hudvårdsprodukter specifikt anpassade för just din hudtyp. Vilka produkter som passar just dig och din behandling får du råd om av din hudterapeut.

Här kan du läsa mer om våra hudvårdsprodukter >

Vad kostar det?

Priset för behandlingen beror på hur många behandlingstillfällen som utförs.

Här hitar du priser för Intraceuticals Oxygenlift>