Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement

Akademikliniken presenterar en helt ny behandling -  Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement - Lyster, Fukt och Hudföryngring

Restylane Skinboosters är en behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster - detta med hjälp av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar längre i kroppen än den hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen.

Traditionellt utförs denna behandling med hjälp av injektioner. Men nu kan vi presentera ett helt nytt sätt att ge din hud alla fördelar hos Skinboosters, utan att behöva genomgå en injektionsbehandling.

När är en behandling lämplig?

Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement används framför allt för att behandla följande indikationer:
- Återfukta huden på djupet
- Förbättring av hudkvalitét och struktur
- Hudföryngring

Dermapen är en s k microneedling-behandling där man skapar små microkanaler ned i huden vilket dels stimulerar det naturliga bildande av kollagen och dels gör det möjligt att slussa ned Restylane Skinbooster på djupet i huden.

Dermapen och Skinboosters i kombination är ett nytt effektivt sätt att på djupet återfukta huden, förbättra hudkvalitet och struktur och skapa en naturlig lyster och hudföryngring. 

Vad händer inför en behandling?

Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på det rekommenderar behandlaren sedan vilken behandling som är bäst lämpad samt berättar om fördelar och risker. Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

Dermpen Restylane Skinbooster Skin Improvement kan göras som en engångsbehandling, men för en mer långvarig effekt rekommenderar vi en behandlingsserie om 3 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum. För bästa möjliga effekt bör du följa upp behandlingen hemma med Pure Lift Serum och Cure Recovery Cream. I samband med konsultationen får du information om detta av din behandlare.

Boka tid för konsultation eller behandling här>

Hur går en behandling till?

Ett behandlingstillfälle tar ca 45 minuter.

En Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement-behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Microkanalerna gör det möjligt att slussa ned hyaluronsyran ned på djupet i huden utan att genomgå en injektionsbehandling. Dermapen i sig har även stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden.

Behandlingen sker med minsta möjliga obehag och Restylane Skinbooster innehåller lidokain (tandläkarbedövning).

Läs mer om Dermapen här och om Restylane skinboosters här.

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efteråt.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare.

Pris för behandlingen hittar du här >>