Vi kan hud

Akademikliniken erbjuder det senaste inom hudvård – alltifrån peeling till avancerade laserbehandlingar. Hudens åldrande beror framförallt på det genetiska arvet, men det påverkas också i allra högsta grad av stress och yttre faktorer som t ex sol och rökning. Även sjukdom och hormonförändringar kan bidra till ansiktets och hudens förändrade utseende.

Linjer och rynkor på hudytan syns tydligare med åren. Huden kan av olika orsaker tappa sin lyster och fräschör och pigmentfläckar och födelsemärken påverkar också ditt utseende. Dessutom sker det förändringar under ytan – stödvävnad bryts ner med tiden och ansiktet förlorar sin volym och form.

Formen på ansiktet, eller delar av det, kan också vara en orsak till att du vill förändra ditt utseende. Kanske slapp och rynkig hud, ögonlock som hänger och får dig att se trött ut, en näsa som är lite sned, eller en odefinierad haka.

Här har vi samlat övergripande information om olika typer av problemområden som berör ansiktets form och åldrande. Vi ger också förslag på lösningar och metoder som hjälper dig att uppnå de resultat du önskar.

Visa mer

Vilken behandling som passar dig bäst kan vara svårt att veta. En konsultation hos någon av våra experter hjälper dig att hitta rätt metod.

Boka en tid för konsultation här >

Alla våra experter på Akademikliniken har lång erfarenhet och är legitimerade/certifierade specialister. Det gör att du alltid kan känna dig trygg när du gör en behandling hos oss – både med resultatet och omhändertagandet i stort.

Läs mer om vår expertis här >

 

Walk-in-Clinics

På våra walk-in-clinics är vi specialiserade på icke-kirurgiska hud-, kropps- och injektionsbehandlingar, samt hudvårdsprodukter. Här arbetar ett erfaret team av legitimerade och certifierade injektionssjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter med både quickfix-behandlingar och mer avancerad hudvård för både ansikte och kropp.

Här hittar du våra Walk-in-Clinics>

 

Hudläkare

Har du leverfläckar, hudförändringar, svår rosacea eller akut acne? Vissa hudtillstånd och problem kräver en konsultation och analys/behandling av en hudläkare. Hudläkare finns på plats på våra plastikkirurgiska kliniker i Stockholm och Malmö.

Boka en tid för konsultation här >

LYSSNA: Hudläkaren har ordet

Hudläkare Christoph Martschin berättar allt man kan tänkas vilja veta om huden, hur man tar hand om den på bästa sätt och vad man kan göra åt vanliga hudproblem. Programledare är Tove Norström.

LYSSNA NU