Bröst

Bröstoperation – världens vanligaste estetiska operation

Anledningarna till att göra en estetisk bröstoperation kan vara många. Kanske vill
du förändra storleken och formen, återställa bröstens utseende efter en graviditet eller viktminskning, eller så handlar det om att återskapa ett bröst efter sjukdom.

Skaffa all information du kan innan du bestämmer dig för att genomföra en estetisk bröstoperation. Det är viktigt att ditt beslut bygger på realistiska förväntningar och att du är helt säker på att du vill förändra din kropp för livet.

BRÖSTFÖRSTORING

Fr. 1.914 SEK / månad räntefritt

Läs mer här

Månadskostnaden varierar beroende på upplägg. Akademikliniken förmedlar denna tjänst med hjälp av Resursbank. Priser inkluderar räntor och faktureringsavgifter. En administrativ engångsavgift för låneupplägg om 395-495 SEK tillkommer från banken. Akademikliniken tar inga avgifter för att förmedla denna tjänst.

Visa mer
Bröstkirurgi omfattar många olika tekniker och kombinationer. Hos oss får du alltid råd och hjälp av en plastikkirurg med lång erfarenhet av estetisk bröstkirurgi. Vi skräddarsyr sedan operationen efter dina behov, önskemål och kroppsliga förutsättningar – oavsett om det handlar om bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, eller en kombination av dessa.

Vi på Akademikliniken har mer än 25 års erfarenhet av bröstoperationer och är den klinik som utfört flest bröstoperationer i Norden. Vi har också utvecklat en egen metod för bröstförstoring, AK-metoden, som plastikkirurger över hela världen använder.

AK-metoden tillsammans med vårt höga säkerhetstänk, den senaste tekniken och implantat av högsta kvalitet, gör att risken för komplikationer är mycket liten. Vårt mål är att resultatet blir naturligt och att bröstförstoringen är väl anpassad till just din kropp.

Bröstförstoring>
Bröstförminskning/lyft>
Indragna bröstvårtor>
Gynekomasti>

Så vet du vilken bröstoperation du behöver! Ta reda på vilken operation som är mest lämplig för just dig. Ladda ner