Ansikte

Juvéderm

Filler som behandlar fina linjer, veck och rynkor kring mun, ögon och andra delar av ansiktet

Juvéderm är en slät gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och form.

Det är en hyaluronsyrebaserad filler och den första produkt av det slaget som blev godkänd av Amerikas motsvarighet till Läkemedelsverket, FDA. Målet med en Juvédermbehandling är att skonsamt dämpa dina ålderstecken och förstärka din naturliga skönhet. Tillverkare Allergan.

Juvéderm finns i flera olika varianter för behandling av allt från fina linjer till djupa veck och rynkor kring mun, ögon och andra delar av ansiktet – din behandlare ger råd om vilken produkt som är mest lämplig för det område som du vill behandla och utifrån dina personliga förutsättningar.

Preliminär bedömning via mail

Olika typer av filler för olika områden

Juvéderm Volift

Rekommenderas bl a för att släta ut markerade nasolabialveck dvs linjerna mellan näsan och munnen. Huden återfuktas och blir mer elastisk.

 

Juvéderm Volbella

En filler med Vycross-tekonologi som är speciellt utvecklad för läppar och området runt munnen. Fyller ut rynkor och linjer samt har en återfuktande effekt.

 

Juvéderm Voluma

Rekommenderas för att återställa volym så att ansiktet återfår sin naturliga form t ex insjunkna kinder, kindben och haka.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare.

Här hittar du vår prislista.