Bli en del av Akademikliniken

Akademikliniken erbjuder estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt estetiska behandlingar på en hög nivå av kvalitet och säkerhet med målsättningen att skapa ökad livskvalitet för våra kunder och patienter.

Vi söker löpande erfarna specialister inom många olika typer av yrken som brinner för sitt arbete och för våra kunder och patienters välbefinnande. Delar du vår filosofi om att uppnå skönhet genom vetenskap och att ge våra kunder och patienter en behandling och upplevelse av högsta kvalitet och säkerhet? Vill du dessutom arbeta med några av världens främsta estetiska experter, då är du välkommen att kontakta oss.

Här hittar du de tjänster vi söker för närvarande.

Stockholm

Akademikliniken Skin Care söker logistikassistent

Nu söker vi en vikarie för rollen som ordermottagare och logistikassistent till Akademikliniken Skin Care med placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

Akademikliniken har sedan 2005 utvecklat och tillverkat en egen hudvårdsserie under namnet Akademikliniken. Produkterna är utformade för att dels komplettera klinikens olika behandlingar/ kirurgi, dels för att passa en generell hudvårdskund med höga krav på sin hudvårdsrutin.

Tjänsten som vikarierande ordermottagare och logistikassistent är på 50 % och kräver att du har arbetat med liknade typer av arbetsuppgifter innan, är kunnig på Excel, affärsprogram som t. ex. Navision och har vana från att arbeta med siffror och försäljning.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak hantering av inkommande ordrar, fakturering, inköp och logistik av sortimentet och viss hantering av den vår webshop, aktiviteter etc.

Vem söker vi?

Personen vi söker är ordningsam och välorganiserad, administrativt kunnig och måste ha flerårig datavana. Du bör vara självgående och serviceinriktad och ha ett öppet sinne. Vi arbetar i ett litet tajt team, där det är viktigt att man har lätt för att samarbeta och är beredd på att rycka in både här och har ett glatt humör.

Vikariatet stäcker mellan den 1/6 2017 -3 1/8 2018.

Ansökan

Ansökan med personligt brev och CV skickar du med mail till Tina Gunnarsson, verksamhetschef för Akademikliniken Skin Care, tina.gunnarsson@ak.se.

 

Stockholm

Akademikliniken i Stockholm söker bitr. avdelningschef till operationsavdelningen

chef-operation-akademikliniken-stockholm-700x220

Verksamheten på Akademikliniken Stockholm expanderar och vi söker nu en Bitr. Avdelningschef till vår operationsavdelning i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som bitr. avdelningschef hos oss ansvarar du för den dagliga driften och samordningen av verksamheten. I uppdraget ingår att organisera, planera och leda det dagliga arbetet inom avdelningen, vilket innebär programplanering, programstyrning samt personalplanering.

Vidare ingår ansvar att utveckla, upprätthålla och implementera nya arbetsordningar, rutiner, kvalitetsutveckling och metoder samt introduktion av ny personal.

Ersätta avdelningschefen vid dennes frånvaro.

Avdelningen har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser. Förutom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi arbetar vi med laparoscopisk kirurgi samt urologi.


Anställningsform

Heltid, dagtid måndag-fredag

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi alt. operation, med flera års klinisk erfarenhet som anestesi- eller operationssjuksköterska.

Arbetsledarerfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad medarbetare med goda arbetsledaregenskaper som har lätt för att samarbeta och ser teamarbete som en självklarhet. Du har en positiv och öppen attityd, samt en förmåga att engagera, skapa delaktighet och ett positivt klimat genom ditt sätt att vara.

Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, lyhördhet och tydlighet och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till solveig.lind@ak.se eller per post till Akademikliniken, Solveig Lind, Storängsvägen 10, 115 41 Stockholm. Vi vill ha din ansökan senast den 7 april 2017. Märk din ansökan med ”Bitr.avd.chef operation”.

För ytterligare information är du välkommen att ringa Solveig Lind på telefon 0708-83 22 03 alt 08-614  54 01

Stockholm

Akademikliniken Stockholm söker sjuksköterskor till Vårdavdelningen 

Copyright 2013 Paul Lindqvist

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens och bästa omhändertagande av patienten är i fokus?
Vi söker löpande sjuksköterskor för timanställning till vår vårdavdelning i Stockholm.

Vårdavdelningen har 28 vårdplatser och förutom plastikkirurgi arbetar vi med urologi och laparoscopisk kirurgi. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete med ett glatt gäng.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.
Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av kirurgi, gärna inom plastikkirurgi. Vana från kirurgisk akutsjukvård är meriterande.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning

Anställningsform
Timanställning

Arbetstider
Vårdavdelningen är öppen måndag-fredag dygnet runt. Arbetstider 07.00-15.00, 12.00-21.00, 20.30-07.30

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev per mail till Malin Thaleman, Avd Chef Vårdavdelningen, malin.thaleman@ak.se

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Märk ansökan med ”Sjuksköterska vårdavdelning”.