Det senaste inom hudvård

På Akademiklinikens walk-in-clinics och hudcenter kan vi erbjuda det senaste inom hudvård, alltifrån peeling till avancerade laserbehandlingar.

Hudens åldrande beror framförallt på vårt genetiska arv, men det påverkas också i högsta grad av stress och yttre faktorer som t ex sol och rökning. Sjukdom och hormonförändringar bidrar också till ansiktets och hudens utseende.

Linjer och rynkor på hudytan syns tydligare med åren. Huden kan av olika orsaker tappa sin lyster och fräschör och pigmentfläckar och födelsemärken kan också påverka vårt utseende. Dessutom sker det förändringar under ytan - stödvävnad bryts ner med tiden och ansiktet förlorar sin volym och form.

Formen på ansiktet eller delar av det kan också vara en orsak till att man inte trivs med sitt utseende. Slapp och rynkig hud, ögonlock som hänger och får en att se trött ut, en näsa som är sned eller en odefinierad haka till exempel.

Här har vi samlat övergripande information om olika typer av problem som berör hudens utseende och åldrande. Vi ger också förslag på lösningar och metoder som kan hjälpa dig att uppnå de resultat som du önskar.

Vilken behandling som passar just dig bäst kan vara svårt att veta. Därför är en konsultation hos någon av våra experter nödvändigt för att vi skall kunna hjälpa dig att hitta rätt metod.

Boka tid för konsultation kan du göra här >

Alla våra experter har lång erfarenhet och är legitimerade/certifierade specialister. Det gör att du kan känna dig trygg när du gör en behandling hos oss - både med resultatet och omhändertagandet i stort.

Läs mer om vår expertis här >

Walk-in-Clinics

På våra walk-in-clinics har vi specialiserat oss på icke-kirurgiska hud-, kropps- och injektionsbehandlingar samt hudvårdsprodukter. Där arbetar ett erfaret team av legitimerade och certifierade injektionssjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter med både quickfix-behandlingar och mer avancerad hudvård för både ansikte och kropp.

Här hittar du våra walk-in-clinics > >

Hudläkare

Vissa hudtillstånd och problem kan kräva konsultation och behandling/analys av hudläkare, som exempelvis leverfläckar, hudförändringar, svår rosacea och akut acne. Hudläkare finns på plats på våra plastikkirurgiska kliniker i Stockholm och Malmö. 

Boka tid för konsultation >>

LYSSNA: Hudläkaren har ordet med Christoph Martschin 

ytligheter16PLAY