Bröstoperation - världens vanligaste estetiska operation

Det kan finnas många anledningar till att man vill göra en estetisk bröstoperation. Man kan vara missnöjd med storleken eller formen, man kanske vill återställa bröstens utseende efter graviditet eller en större viktminskning. Det kan också handla om att återskapa ett bröst efter en sjukdom.

Innan man bestämmer sig för att göra en estetisk bröstoperation är det viktigt att man skaffar information så att beslutet bygger på realistiska förväntningar och att man är säker på att man vill verkligen vill genomgå en permanent förändring av kroppen.

Bröstkirurgi omfattar många olika tekniker och kombinationer. En plastikkirurg med erfarenhet av estetisk bröstkirurgi kan hjälpa dig med råd och information och skräddarsy rätt operation efter just dina behov, önskemål och kroppsliga förutsättningar: bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning eller en kombination av dessa.

Vi på Akademikliniken har mer än 25 års erfarenhet av bröstoperationer och är den klinik som utfört flest bröstoperationer i Sverige. Vi har också utvecklat en egen metod för bröstförstoring, AK-metoden, en metod som används av plastikkirurger över hela världen. Det i kombination med ett högt säkerhetstänk, moderna tekniker och implantat av bästa kvalitet gör att risken för komplikationer är mycket liten och att resultatet blir naturligt och väl anpassat till just din kropp.

Bröstförstoring >

Bröstförminskning / lyft>
Indragna bröstvårtor >
Gynekomasti >

brostforstoring-748x494

Så vet du vilken bröstoperation du behöver! Ta reda på vilken operation som är mest lämplig för just dig. Ladda ner