Restylane – filler som dämpar rynkor, förstärker ansiktskonturen, skapar volym och är hudföryngrande

Restylane är en gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur.

Restylane är svenskt, baserat på hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung som liknar kroppens egen hyaluronsyra och tillverkas med den patenterade NASHATM-teknologin. Tillverkare Galderma.

Över 20 miljoner behandlingar har gjorts världen över med Restylane och effekten och säkerheten har också bevisats i kliniska studier.

Restylane finns i flera olika varianter – din behandlare ger råd om vilken produkt som är mest lämplig för det område som du vill behandla och utifrån dina personliga förutsättningar.

 

 

Olika typer av fillers för olika områden

restylane

Patienten har blivit behandlad med Restylane

Restylane

Används för behandling av volym och form i ansiktet och läppar.

1907_6a0a6891

Patienten har blivit behandlad med Lip Refresh

Restylane Lip

Används för behandling av volym och form för läpparna och även behandling av området runt munnen. Ger också en generellt föryngrande effekt och bidrar till att återställa fuktbalansen.

1908_6a0a6891

Patienten har genomgått behandlingar med Skinboosters

Restylane Skinboosters

Skinboosters är inte en traditionell volymgivande filler utan en behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudkvalitén och ger en naturlig lyster. Med Skinboosters är det möjligt att injicera små mikrodoser av den fuktgivande hyaluronsyran direkt ned i huden för en långvarig och djupverkande effekt.

För bästa effekt rekommenderar vi att man gör Skinboosters som en kurbehandling. Man inleder med 3 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Sedan underhåller man resultatet bäst genom att löpande göra 1 behandling i halvåret.

1909_6a0a6891

Patienten har blivit behandlad med Perlane mellan ögnobrynen för att reducera argrynkan, glabella.

Restylane Perlane

Används för att behandla medel- till djupa linjer och veck.

Detta är en produkt som tar bort rynkor och veck mellan ögonbrynen, mellan näsa och mun samt skrattrynkor. Den här produkten använder vi även för att behandla ärr och acneärr, forma näsan, konturera ansiktet samt förstora läpparna.

1910_6a0a6891

Patienten har återfått volym i kinderna efter behandling med SubQ

Restylane SubQ

Används för att bygga volym i haka och kinder.

Denna produkt kan hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut. Genom att försiktigt tillföra haka och kinder extra volym formar och markerar SubQ dessa områden så att de ger ett ungdomligt och mer distinkt intryck.

Emervel

Emervel är också en serie icke-permanenta fillers från tillverkaren Galderma, precis som Restylane. Även hyaluronsyran i Emervel har icke-animaliskt ursprung och tillverkas i Sverige.

Före- och efterbilder vid olika typer av behandling med fillers

  • 1922_682a6197Hudföryngring
  • 497_682a6197 Läppförstoring
  • 1923_682a6197
    Reducering av kråksparkar, argrynka samt mörka ringar under ögonen
  • 1152_168b4503 Hudföryngring av händer

Vi har också utvecklat AK Softlift som är en helt egen metod. Den kan du läsa om här.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare. Här finner du vår prislista.